Partneri

Naši partneri dele iste vrednosti kao i mi. Najvažniji su nam vrhunski kvalitet i profesionalna usluga za naše klijente. Pogledajte ko su naši partneri:
Huawei

Roaming Networks je Value Added Partner kompanije Huawe Huawei od 2013. Godine. U 2014. smo dobili nagradu "Outstanding Value Added Partner of Huawei" za Južnu Evropu i  Nordijsku regiju zemalja. Jedini smo u regionu Huawei Enterprise Service Partner za IT i Enterprise Network segment. Za klijente dizajniramo i implementiramo  "end-to-end"...

Roaming Networks je Value Added Partner kompanije Huawe Huawei od 2013. Godine. U 2014. smo dobili nagradu „Outstanding Value Added Partner of Huawei“ za Južnu Evropu i  Nordijsku regiju zemalja. Jedini smo u regionu Huawei Enterprise Service Partner za IT i Enterprise Network segment.

Za klijente dizajniramo i implementiramo  „end-to-end“ rešenja iz portfolia proizvoda Huawei Enterprise Business Group. Vođeni principom Business-Driven ICT Infrastrukture rešenja su zasnovana na kontinuiranom razvoju, otvorenoj kolaboraciji i primenjena su u Enterprise mrežama (DWDM, Access, Switching&routing), Data Centrima  (serveri, storidži, virtualizacija, disaster recovery), Cloud, Big Data, IoT i SDN.

Dosadašnjim uspešnim implementacijama  izgrađujemo poverenje kod korisnika profesionalnošću, efikasnošću i pouzdanošću – razvijamo se zajedno.

                       
                    opširnije                  
Nokia

Roaming Networks se strateški opredelio da za jednog od svojih partnera ima Nokiu kao globalnog vendora telekomunikacione opreme. Dugogodišnja saradnja na mnogobrojnim projektima u Srbiji i regionu, rezultirala je da Roaming Networks  postane jedan od vodećih Nokia partnera u oblasti radio pristupnih mreža.  Sa ekspertizom u pristupnim...

Roaming Networks se strateški opredelio da za jednog od svojih partnera ima Nokiu kao globalnog vendora telekomunikacione opreme. Dugogodišnja saradnja na mnogobrojnim projektima u Srbiji i regionu, rezultirala je da Roaming Networks  postane jedan od vodećih Nokia partnera u oblasti radio pristupnih mreža.  Sa ekspertizom u pristupnim mrežama i prenosnim sistemima, u IP/MPLS core mreži, kao i pristupnoj mrežnoj opremi i radio rešenjima, zajednički sa Nokia-om planiramo ekspanziju svojih integrisanih rešenja na svim tržištima na kojima poslujemo.

                       
                    opširnije                  
Infinera

Kompanija Infinera (Coriant), na polju optičkih telekomunikacija, jedan je od vodećih vendora u ovoj oblasti sa vrlo jasnim fokusom na dinamična SDN bazirana optička mrežna rešenja, za sve nivoe mreže, od pristupa do okosnice. Roaming Networks, kao najveći partner kompanije Infinera, u ovom delu Evrope, dizajnira i implementira rešenja...

Kompanija Infinera (Coriant), na polju optičkih telekomunikacija, jedan je od vodećih vendora u ovoj oblasti sa vrlo jasnim fokusom na dinamična SDN bazirana optička mrežna rešenja, za sve nivoe mreže, od pristupa do okosnice.

Roaming Networks, kao najveći partner kompanije Infinera, u ovom delu Evrope, dizajnira i implementira rešenja za širok spektar korisnika. Bilo da se radi o dugo prisutnim rešenjima baziranim na SDH tehnologiji, ili na OTN/DWDM, naš tim, zajedno sa stručnjacima iz kompanije Infinera, korisnicima predoči najoptimalnije rešenje.

Posebno mesto u ponudi predstavljaju rešenja za Data Centre i njihovo povezivanje, zasnovana na Infinera CloudWave optici, Groove DCI platformi, konfigurabilnom hardverskom optičkom nivou, s kojima smo u stanju da svakom korisniku obezbedimo optimalno rešenje za umrežavanje njegovih Data centara.

                       
                    opširnije                  
Nutanix

Roaming Networks je partner sa kompanijom Nutanix, koja je  lider u Hiperkonvergentnom IT  infrastrukturnom segmentu. Sa rešenjem Enterprise Cloud infrastrukture donosimo prednost našim klijentima u poslovanju u odnosu na konkurenciju, jer poseduju agilnost i ekonomičnost javnog cloud-a sa visokom bezbednošču i kontrolom on-premise...

Roaming Networks je partner sa kompanijom Nutanix, koja je  lider u Hiperkonvergentnom IT  infrastrukturnom segmentu.

Sa rešenjem Enterprise Cloud infrastrukture donosimo prednost našim klijentima u poslovanju u odnosu na konkurenciju, jer poseduju agilnost i ekonomičnost javnog cloud-a sa visokom bezbednošču i kontrolom on-premise infrastrukture. Radom sa ovom inovativnom tehnologijom koja uvodi evoluciju u oblast Data Centara i IT infrastrukture, prednjačimo u IT rešenjima u regionu.

                       
                    opširnije                  
SPL Tele

Austrijska komanija SPL Tele, članica Powerlines Group, je dugogodišnji partner Roaming Networks-a. Udruženim snagama naše dve kompanie ostvaruju značajne rezultati na tržištu Austrije. Od 2014. godine realizujemo projekte u okviru modernizacije radio pristupne mreže za najveće mobilne operatere na tržištu Austrije (H3A, T-Mobile I...

Austrijska komanija SPL Tele, članica Powerlines Group, je dugogodišnji partner Roaming Networks-a. Udruženim snagama naše dve kompanie ostvaruju značajne rezultati na tržištu Austrije.

Od 2014. godine realizujemo projekte u okviru modernizacije radio pristupne mreže za najveće mobilne operatere na tržištu Austrije (H3A, T-Mobile I A1).

 

                       
                    opširnije                  
Schneider-Electric

Nakon dugogodišnje saradnje, Roaming Networks je ove godine postao sistem integrator Schneider Electric portfolio. Novo partnerstvo otvorilo je mogućnost da se klijentima ponudi najkvalitetnija usluga, da se unapredjuje I jača saradnja na tržištu Srbije.

Nakon dugogodišnje saradnje, Roaming Networks je ove godine postao sistem integrator Schneider Electric portfolio. Novo partnerstvo otvorilo je mogućnost da se klijentima ponudi najkvalitetnija usluga, da se unapredjuje I jača saradnja na tržištu Srbije.

                       
                    opširnije                  
Ericsson

Kompanija Ericsson, kao jedan od vodećih globalnih vendora  telekomunikacione opreme , u Roaming Networksu-u je prepoznala pouzdanog partnera za implementaciju svojih projekata u oblasti radio pristupnih mreža na tržištu Srbije. Pored dugogodišnje saradnje u ovoj oblasti, obe kompanije teže ka razvoju partnerstva i na drugim,...

Kompanija Ericsson, kao jedan od vodećih globalnih vendora  telekomunikacione opreme , u Roaming Networksu-u je prepoznala pouzdanog partnera za implementaciju svojih projekata u oblasti radio pristupnih mreža na tržištu Srbije. Pored dugogodišnje saradnje u ovoj oblasti, obe kompanije teže ka razvoju partnerstva i na drugim, inotržištima.

                       
                    opširnije                  
VMware

Roaming Networks  je partner sa kompanijom Vmware,  liderom za virtualizaciju Data Centara. Koristeći VMware proizvode i rešenja transformišemo Enterprise IT primenjujući  napredne mogućnosti upravljanja i automatizacije rada virtualne IT infrastrukture. Time se postiže brzo prilagođavanje promenljivim uslovima baziranim na zahtevima za...

Roaming Networks  je partner sa kompanijom Vmware,  liderom za virtualizaciju Data Centara. Koristeći VMware proizvode i rešenja transformišemo Enterprise IT primenjujući  napredne mogućnosti upravljanja i automatizacije rada virtualne IT infrastrukture. Time se postiže brzo prilagođavanje promenljivim uslovima baziranim na zahtevima za performansama, potrebnim resursima aplikacija i korisničkim zahtevima.

                       
                    opširnije                  
Veeam

Partnerstvom sa kompanijom Veeam Roaming Networks je u mogućnosti da klijentima ponudi moderna optimizovana rešenja za bekape i replikacije podataka. Koristeći Veeam proizvode implementiramo rešenja za virtualna okruženja, kao i za  fizička i javna cloud okruženja uz monitoring i alate za upravljanje i notifikaciju u virtualnom okruženju.

Partnerstvom sa kompanijom Veeam Roaming Networks je u mogućnosti da klijentima ponudi moderna optimizovana rešenja za bekape i replikacije podataka. Koristeći Veeam proizvode implementiramo rešenja za virtualna okruženja, kao i za  fizička i javna cloud okruženja uz monitoring i alate za upravljanje i notifikaciju u virtualnom okruženju.

                       
                    opširnije                  
Sterlite Technologies

Roaming Networks od jula 2016. saradjuje sa  indijskim proizvođačem i distributerom “Sterlite Tech”. Ova kompanija je jedna od vodećih proizvođača telco proizvoda u Indiji, a globalno nude: optičke kablove (OFC), optička vlakna, OPGV kablove i Data kablove (LAN). U saradnji sa njima  isporučili smo više od 1000km optičkih kablova...

Roaming Networks od jula 2016. saradjuje sa  indijskim proizvođačem i distributerom “Sterlite Tech”. Ova kompanija je jedna od vodećih proizvođača telco proizvoda u Indiji, a globalno nude: optičke kablove (OFC), optička vlakna, OPGV kablove i Data kablove (LAN). U saradnji sa njima  isporučili smo više od 1000km optičkih kablova različitih tipova i konstrukcije telekom operatorima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Planiramo da u narednom period proširimo distribuciju na sve zemlje centralne i jugoistočne Evrope, kao i da proširimo poslovanje sa telekom operatora na preduzetničke korisnike.

                       
                    opširnije                  
ABB

U cilju obezbeđivanja podrške za sve aktuelne i aktivne tehnologije u mrežama naših korisnika, od 2016te godine krenuli smo u aktivnu saradnju sa kompanijom KEYMILE, sada ABB. ABB (Keymile) kao jedan od lidera na tržištu prenosa podataka u multiservisnom i multitehnološkom okruženju sa nama kao integratorom, omogućava ostvarivanje...

U cilju obezbeđivanja podrške za sve aktuelne i aktivne tehnologije u mrežama naših korisnika, od 2016te godine krenuli smo u aktivnu saradnju sa kompanijom KEYMILE, sada ABB.

ABB (Keymile) kao jedan od lidera na tržištu prenosa podataka u multiservisnom i multitehnološkom okruženju sa nama kao integratorom, omogućava ostvarivanje servisa prenosa podataka i govora po bakarnom ili optičkom medijumu.

Sistem kombinuje Ethernet/IP tehnologiju sa tradicionalnim ATD/TDM i SDH odnosno PDH tehnologijama, omogućavajuću korisnicama glatku tranziciju iz prethodne generacije ka paketski baziranim tehnologijama novije generacije.

Specifičnost rešenja i ekspertiza naših stručnjaka omogućavaju kompanijama iz elektroenergetskog sektora i javnih uslužnih delatnosti (vodosnabdevanje, železnički i drumski transport) da podrže postojeće TDM servise kao i da postepeno uvode servise u potpunosti bazirane na IP tehnologiji.

 

                       
                    opširnije                  
Radwin

Višegodišnje iskustvo u projektovanju, isporuci i implementaciji i puštanju u rad radio sistema, Roaming Networks-u je dalo prednost da ostvari partnerstvo sa kompanijom Radwin, koja isporučuje kompletan portfolio rešenja u frekvencijskom spektru ispod 6GHz, i topologijama tipa tačka-tačka ili tačka-više tačaka. Brza implementacija...

Višegodišnje iskustvo u projektovanju, isporuci i implementaciji i puštanju u rad radio sistema, Roaming Networks-u je dalo prednost da ostvari partnerstvo sa kompanijom Radwin, koja isporučuje kompletan portfolio rešenja u frekvencijskom spektru ispod 6GHz, i topologijama tipa tačka-tačka ili tačka-više tačaka.

Brza implementacija sistema u nelicenciranom ili licenciranom spektru predstavlja posebnu pogodnost za sve naše korisnike,omogućavajući im brze i kvalitetne servise.

U saradnji sa kompanijom Radwin postižemo idealnu kombinaciju za rešenja u povezivanju sistema video nadzora u okviru koncepta Smart City. Takodje, koristimo mogućnosti povezivanja baznih stanica mobilne telefonije 2G/3G/4G mreža, WiFi mreža i povezujemo poslovne korisnike. Omogućavamo napredne usluge u sektoru prevoza, ali i nudimo višestruke mogućnosti primene u mrežama javnih komunalnih preduzeća, energetskog sektora, kao i povezivanje finansijskih i obrazovnih institucija.

                       
                    opširnije                  
Avigilon

Početkom godine Roaming Networks je realizovao  profesionalni partnerski status sa kompanijom Avigilon. Kako bismo našim klijentima ponudili najbolja rešenja za sistemsku tehničku zaštitu opredelili smo se za ovu kompaniju, jer nudi jedinstvena rešenja. Kao pionir u Mega pixelnoj industriji razvili su svoj HDSM (High Definition Stream...

Početkom godine Roaming Networks je realizovao  profesionalni partnerski status sa kompanijom Avigilon. Kako bismo našim klijentima ponudili najbolja rešenja za sistemsku tehničku zaštitu opredelili smo se za ovu kompaniju, jer nudi jedinstvena rešenja.

Kao pionir u Mega pixelnoj industriji razvili su svoj HDSM (High Definition Stream Managment) softver koji omogućava jednostavnu komunikaciju softvera sa megapixelnim kamerama velikih rezolucija (12MPixela, 16 MPixela i 30MPixela). Takođe, poseduju interesantna i jedinstvena rešenja u “playback” delu softvera u vidu “self learning” video analitike i  način pretrage (appearance search).

                       
                    opširnije                  
Cisco

Roaming Networks je registrovani partnner firme Cisco, jednog od najbitnijih i najvećih dobavljača mrežne opreme, sa značajnim prisustvom na domaćem tržištu. Naši profesionalizam, efikasnost i pouzdanost - kojima smo već zadobili poverenje brojnih klijenata - omogućili su nam da sa Ciscom u kratkom vremenskom periodu, na obostrano...

Roaming Networks je registrovani partnner firme Cisco, jednog od najbitnijih i najvećih dobavljača mrežne opreme, sa značajnim prisustvom na domaćem tržištu. Naši profesionalizam, efikasnost i pouzdanost – kojima smo već zadobili poverenje brojnih klijenata – omogućili su nam da sa Ciscom u kratkom vremenskom periodu, na obostrano zadovoljstvo, sarađujemo na više projekata od izuzetnog značaja kako za nas, tako i za naše klijente. Novi informatički horizonti stižu, a mi smo na najboljem mestu da ih suretnemo. Učinimo to zajedno.

                       
                    opširnije                  
IP Way

Kompanija Roaming Networks je zvanični partner sa kompanijom IP Way. Kroz saradnju sa njima, u prilici smo da kompanijski portfolio upotpunimo sva dva svetski poznata imena u oblasti video nadzora – jedno je kompanija Axis, koja proizvodi „inteligentne“ IP kamere za video nadzor, a drugo je kompanija „Milestone“ , koja poseduje softvere...

Kompanija Roaming Networks je zvanični partner sa kompanijom IP Way. Kroz saradnju sa njima, u prilici smo da kompanijski portfolio upotpunimo sva dva svetski poznata imena u oblasti video nadzora – jedno je kompanija Axis, koja proizvodi „inteligentne“ IP kamere za video nadzor, a drugo je kompanija „Milestone“ , koja poseduje softvere za video nadzor.

Naša kompanija, zahvaljujući timu stručnjaka koji rade u Službi za razvoj poslovanja i Sektoru za tehniku, nudi klijentima pouzdana i efektna integrisana rešenja iz obasti inteligentnog IP video nadzora kompanija „Axis“ i „Milestone“.

                       
                    opširnije                  
Hitachi Enegry

Roaming Networks je Gold partner kompanije Hitachi Enegry, koja je globalni lider u energetskim tehnologijama i sistemima. Koristeći Hitachi Enegry rešenja razvijamo kompetence u okviru kompleksnih transportnih sistema u oblasti energetike i saobraćaja. Znanje i trud koji smo uložili u radu sa transportnim sistemima u prethodnih nekoliko...

Roaming Networks je Gold partner kompanije Hitachi Enegry, koja je globalni lider u energetskim tehnologijama i sistemima. Koristeći Hitachi Enegry rešenja razvijamo kompetence u okviru kompleksnih transportnih sistema u oblasti energetike i saobraćaja. Znanje i trud koji smo uložili u radu sa transportnim sistemima u prethodnih nekoliko godina, su prepoznati od strane kompanije Hitachi Energy, sa kojom sarađujemo na više projekata koji su od izuzetnog značaja kako za nas, tako i za naše klijente.

                       
                    opširnije